Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο λιμάνι του Πειραιά

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο λιμάνι του Πειραιά

Τη σορός ενός άνδρα, αγνώστων στοιχείων εντόπισε, την Πέμπτη (24/1) στη θαλάσσια περιοχή Λεμονάδικα στο λιμάνι του Πειραιά, μέλος πληρώματος επιβατηγού πλοίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του λιμενικού ενώ σύμφωνα με το iEfimerida.gr η σορός που εκτιμάται ότι ανήκει σε άτομο ηλικίας περίπου 35-40 ετών, αφού περισυνελέγη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ».

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE