ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ!

Στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι της Ανόρθωσης επί της ΕΝΠαραλιμνίου, για τον θεσμό του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Γιούργκεν Στρέπελ, επέλεξε στη βασική ενδεκάδα της Ανόρθωσης να ξεκινήσει τότε την αναμέτρηση με δύο Κύπριους παίκτες, τους Αρτυματά και Ιωάννου.

Σήμερα, για το παιχνίδι ρεβάνς του β΄ γύρου του κυπέλλου Κύπρου, δεν υπάρχει κανένας Κύπριος παίκτης στο βασικό σχήμα της Ανόρθωσης.

Διαβάστε: 

Η… επιλογή για Κατσαράβα και Λαβόρδε

Η αρχική ενδεκάδα του Στρέπελ για το παιχνίδι ρεβάνς με την ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE