Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ξεψύχησε 23χρονος μπροστά στους γονείς του

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ξεψύχησε 23χρονος μπροστά στους γονείς του

Την τελευταία του πνοή μόλις στα 23 του χρόνια άφησε ένας νεαρός στο Ηράκλειο της Κρήτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. 

Μπροστά στα μάτια των γονιών του ο άτυχος νέος ξεψύχησε έχοντας σύμφωνα με τις πληροφορίες υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος νεαρός – μάγειρας στο επάγγελμα- είχε βγει βόλτα με τους γονείς του. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι ο 23χρονος ένοιωσε έντονη δυσφορία, μπήκε στην τουαλέτα και έκανε εμετό ενώ στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Έντρομοι οι γονείς του κάλεσαν ασθενοφόρο ωστόσο ήταν πλέον αργά για τον άτυχο νέο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE