Ξεχωριστές ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ στη σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεχωριστές ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ στη σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσκεψη από τον Όμιλο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος», όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού»!

Αναλυτικά:

«Ιστορικές μορφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας, είχαν συνομιλία με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου και τον αθλητικό διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και ακολούθως παρακολούθησαν την προπόνηση.

Ο κ. Αναστασίου αφού σημείωσε πως οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είναι οι άνθρωποι που με τις επιτυχίες τους μεγάλωσαν την ομάδα και της χάρισαν ένδοξες στιγμές, τους τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και παραμένει το σπίτι τους.

Από την πλευρά τους οι Παλαίμαχοι εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται και υπογράμμισαν ότι παραμένουν πάντοτε στο πλευρό της ομάδας μας.

Η σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα και του ρομαντισμού με τον επαγγελματισμό, αποτελεί απαραίτητο συστατικό για να έχει η ομάδα μας την επιτυχημένη πορεία που όλοι προσδοκούμε!

Τον Όμιλο Παλαιμάχων εκπροσώπησαν οι Νίκος Χαραλάμπους (Πρόεδρος), Τάκης Μαυρής, Φίλιππος Δημητρίου, Πέπης Ιακώβου και Κούλλης Ιακώβου».

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE