Όλα ΡΕΥΣΤΑ για τις αποχωρήσεις… ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ κι ο Λαφράνς!

Όλα ΡΕΥΣΤΑ για τις αποχωρήσεις… ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ κι ο Λαφράνς!

Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να αποχωρήσουν από την ΑΕΛ, άλλοι δυο ποδοσφαιριστές του Καταλόγου Α’. Για να εγγραφούν στο δυναμικό της ομάδας ο Αγκάνοβιτς, όπως και ο κεντρικός επιθετικός που βρίσκεται προ των πυλών. 

Όπως γράψαμε το πρωί, υποψήφιος είναι ο Ντάνι Μπενίτεθ. Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για τον Ισπανό εξτρέμ, αφού περιμένουν την ενημέρωση των γιατρών, πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει στην δράση. 

Είναι υποψήφιοι για αποχώρηση άλλοι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Σκοπιανός Κίρε Μαρκόσκι, τον οποίο θέλει δανεικό εδώ και πολλές μέρες η Γελκάβα Λετονίας. 

Δεν θα είναι έκπληξη, αν κληθεί για πρόωρη διακοπή συμβολαίου ο Κέβιν Λαφράνς. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά γιατί θεωρούν οι υπεύθυνοι της ομάδας ότι όλη αυτή η παραφιλολογία για το μέλλον του δεν τον αφήνει ήρεμο και απόλυτα προσηλωμένο στις υποχρεώσεις του. 

Και μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια: Αν ο Λαφράνς έλεγε «ναι» στην πρόταση για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, δεν θα έφερναν τον Σλοβάκο σέντερ μπακ Μπόρις Γκοντάλ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE