ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μόνο ο Τζιωνής δεν είχε πρόβλημα να πάει στην Ζαλόγγου – Ένταση με Λευτέρη

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μόνο ο Τζιωνής δεν είχε πρόβλημα να πάει στην Ζαλόγγου – Ένταση με Λευτέρη

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Λευτέρη Σολωμού, Σάρας Σιαμς και Μάριου Χατζηξενοφώντος, ζήτησαν όπως οι πελάτες τους, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, να μην παραστούν στην αυτοψία, στην οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου και Στεργίου.

Τόσο η Κατηγορούσα Αρχή όσο και το δικαστήριο, στο αίτημα των δικηγόρων των τριών εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, απάντησαν ότι η παρουσία όλων είναι αναγκαία.

Σημειώνεται ότι η Λοΐζος Τζιωνής, δεν έφερε ένσταση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι προκλήθηκε μικρή ένταση όταν κατά την έξοδο των κατηγορουμένων από την δικαστική αίθουσα για να οδηγηθούν στο αστυνομικό όχημα που θα τους μετέφερε στην οδό Ζαλόγγου, ο Λευτέρης Σολωμού ζήτησε φορέσει χειροπέδες μόνος του και να μην δεθεί με άλλους γιατί όπως είπε, φοβάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE