Α. Αγγελίδης: Σχεδόν μισός τόνος κάνναβης κατασχέθηκε σε 24 μήνες- ΕΙΚΟΝΑ

Α. Αγγελίδης: Σχεδόν μισός τόνος κάνναβης κατασχέθηκε σε 24 μήνες- ΕΙΚΟΝΑ

Λίγες μόλις ώρες, μετά την νέα επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, την Τρίτη (22/1), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter.

Ο κ. Αγγελίδης, το μεσημέρι της Τρίτης αναφέρεται σε tweet του, με αριθμούς στις επιτυχίες των συναδέλφων του της ΥΚΑΝ, στέλνοντας ταυτόχρονα το στίγμα και για το 2019.

Η ανάρτηση του κ. Αγγελίδη αναφέρει, «Κατασχέσεις 2017: 161 φυτά κάνναβης 150kg κάνναβης 8kg κοκαΐνη Κατασχέσεις 2018: 301 φυτά κάνναβης 318kg κάνναβης 5kg κοκαΐνη 2019 :Συνεχίζουμε δυναμικά και σταθερά τη δράση μας κατά των ναρκωτικών. Μπράβο στους συναδέλφους της ΥΚΑΝ και για τις πρόσφατες επιτυχίες.»

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τους αριθμούς που επικαλείται ο κ. Αγγελίδης, τα προηγούμενα δύο έτη (2017 και 2018), κατασχέθηκαν συνολικά, 462 φυτά κάνναβης, 468 κιλά κάνναβης και 13 κιλά κοκαΐνης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE