Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Τη σύμβαση υπογράφει επίσης και η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων.
Σε ανακοίνωση που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ από τον ΚΕΣΥΠ αναφέρεται ότι η υπογραφή της ανανέωσης της συλλογικής σύμβασης για τα επόμενα δύο χρόνια (2019-2020), η οποία ήταν αποτέλεσμα εποικοδομητικής διαπραγμάτευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων στην κυπριακή ναυτιλία, "αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το άρτιο κλίμα και τις θετικές ναυτιλιακές εργασιακές σχέσεις στον τομέα".
Η νέα συλλογική σύμβαση, της οποίας το περιεχόμενο έχει αναβαθμιστεί, βάσει των προνοιών της Διεθνούς Σύμβασης Εργασίας και άλλων παρόμοιων Ναυτιλιακών Συμβάσεων, αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτει στις ενθαρρυντικές προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας και της κυπριακής σημαίας, και της αντίστοιχης σημαντικής συνεισφοράς της στην οικονομία.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις