Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά
Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.
Όπως αναφέρει γραπτή ανακοίνωση της παράταξης, με την προσέλευση φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αντίκρισαν βανδαλισμούς στα πλακάτ τους.
«Το προηγούμενο εξαμήνο έκλεψαν το πανό της παράταξης μας χωρίς εμείς να κάνουμε το οποιοδήποτε θέμα. Σήμερα παρακολουθήσαμε αυτές τις εικόνες, καθώς και την κλοπή μερικών από τα πλακάτ μας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
«Καταδικάζουμε αυτό το γεγονός και το θεωρούμε επίθεση κατά της δημοκρατίας και της εξάσκησης της ελεύθερης άποψης», γράφουν χαρακτηριστικά.
«Κλείνουμε με τα λόγια ενός εκ των ιδρυτών της παράταξης μας που αντιστάθηκε και δολοφονήθηκε από φασίστες: "Το σώμα μου αν έφθειρε ο φασισμός κι ο χρόνος, την ιδέα ποτέ"», καταλήγει η ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης.
Δείτε τη φωτογραφία:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις