Δημοσίευμα βόμβα: «Επικήρυξαν τον Σήφη για ένα εκτομμύριο ευρώ μέλη αντίπαλης φατρίας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσίευμα βόμβα: «Επικήρυξαν τον Σήφη για ένα εκτομμύριο ευρώ μέλη αντίπαλης φατρίας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την πεποίθηση ότι  ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ θα διαφύγει από τα κατεχόμενα αν αφεθεί ελεύθερος, οι κατοχικές αρχές και το ψευδοδικαστήριο της Αμμοχώστου αποφάσισαν την παραμονή του στις φυλακές για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τους δύο μήνες.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας KIBRIS ο «Σήφης» που είχε περάσει στα κατεχόμενα με ψεύτικη ταυτότητα και το όνομα Νίκος Νικολάου, συνελήφθη στην Αμμόχωστο με δύο πιστόλια Beretta και 100 σφαίρες, ενώ δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Προχώρησαν μάλιστα ένα βήμα παρακάτω αποκαλύπτοντας ότι ο Σήφης είναι επικηρυγμένος από ανταγωνιστές του προσθέτοντας ότι για το «κεφάλι του» προσφέρουν 1.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE