ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ: Για λογαριασμό ζεύγους ανδρών, Ελληνοκύπριου και Tούρκου, ενήργησε η Φιλιπινέζα - 250 ευρώ τον μήνα

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ: Για λογαριασμό ζεύγους ανδρών, Ελληνοκύπριου και Tούρκου, ενήργησε η Φιλιπινέζα - 250 ευρώ τον μήνα

Για λογαριασμό ζεύγους Ελληνοκύπριου και Τούρκου, παντρεμένων στη Νέα Ζηλανδία, φέρεται να ενήργησε η κοπέλα από τις Φιλιππίνες που συνελήφθη για την πρωτοφανή υπόθεση εμπορίας ανήλικου παιδιού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Εναντίον της γυναίκας από τις Φιλιππίνες εγκρίθηκε διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αφού μετά από πληροφορίες και έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ενέχεται σε αδικήματα, με στόχο να αποκτήσει παιδί ζεύγος Ελληνοκυπρίου και Τούρκου, οι οποίοι και καταζητούνται.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον ανακριτή της υπόθεσης στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας το πρωί της Παρασκευής (18/01), οι δυο άνδρες που παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στη Νέα Ζηλανδία, με τη συνεργασία κοπέλας από τις Φιλιππίνες (εργάζεται στην οικία του Ελληνοκύπριου, φροντίζοντας τον ηλικιωμένο πατέρα του) απέκτησαν παράνομα παιδί.

Η κοπέλα εντόπισε συμπατριώτισσά της έγκυο γυναίκα από τις Φιλιππίνες, έφερε σε επαφή το ζεύγος των ανδρών μαζί της, και κατόπιν συμφωνίας να της καταβάλλονται 250 ευρώ μηνιαίως, πώλησε στην ουσία το παιδί.

Το παιδί γεννήθηκε στις Φιλιππίνες τον Ιούλιο του 2017 και εν συνεχεία η ύποπτη το έφερε στην Κύπρο και το παρέδωσε στο ζεύγος.

Τα τρία ενεχόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, η κοπέλα από τις Φιλιππίνες και το ζεύγος του Ελληνοκύπριου και του Τούρκου, φέρονται να υπέπεσαν σε σωρεία αδικημάτων, που έχουν να κάνουν με εμπορία ανήλικου προσώπου, πλαστογραφία, ψευδορκία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Το ζεύγος είναι για διακοπές στο εξωτερικό και καταζητείται.

Η συλληφθείσα μιλώντας στην μεταφράστρια, έλεγε μεταξύ άλλων: "Να σας πω την αλήθεια, δεν φταιω για τα πιο πολλά εγώ".

Περισσότερα σε νεότερο ρεπορτάζ…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top