ΛΕΜΕΣΟΣ: 10χρονη έφυγε από σχολείο – Την έψαχναν για ώρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 10χρονη έφυγε από σχολείο – Την έψαχναν για ώρες

Σε κινητοποίησε τέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Αστυνομία, όταν ενημερώθηκε ότι 10χρονη ενώ πήγε σχολείο, στην συνέχεια δεν την έβρισκαν.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», γύρω στις 11:00 το πρωί, μετά το κουδούνι, μαθητές επέστρεψαν στις τάξεις τους ύστερα από διάλειμμα και η 10χρονη, φέρεται να πήγε τουαλέτα. Ωστόσο δεν επέστρεψε στο μάθημά της, αλλά φέρεται να έφυγε από το σχολείο, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η 10χρονη έλειπε από το σχολείο, διεύθυνση και εκπαιδευτικοί, ενημέρωσαν τις αρμόδιες Υπηρεσίες και την Αστυνομία ώστε να εντοπιστεί.

Η 10χρονη εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θεάθηκε αρχικά σε πάρκο στην περιοχή Ομόνοιας και στην συνέχεια εντοπίστηκε στην περιοχή.  Η 10χρονη φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα υπό την προστασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE