Το λεωφορείο-τράπεζα που γύριζε τα χωριά: Η τότε καινοτόμα πράξη της Τράπεζας Κύπρου

Το λεωφορείο-τράπεζα που γύριζε τα χωριά: Η τότε καινοτόμα πράξη της Τράπεζας Κύπρου

Τον Δεκέμβριο του 1973, οι κάτοικοι των κυπριακών χωριών θα βίωναν για μόνο έναν χρόνο, μία από τις πιο καινοτόμες πράξεις της Τράπεζας Κύπρου: την εξυπηρέτησή τους μέσω της κινητής τράπεζας που κινείτο ως λεωφορείο.

 

Η επαναστατική αυτή πράξη ήταν εντελώς πρωτοποριακή. Η Τράπεζα Κύπρου, αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία των κατοίκων της υπαίθρου να μεταβούν στην πόλη για να εξυπηρετηθούν ανακοίνωσε τη νέα «εφαρμογή».

«Κινητήν Τράπεζαν εισάγει η Τράπεζα Κύπρου».

«Η Τράπεζα Κύπρου προς καλυτέραν εξυπηρέτησιν του κοινού τής υπαίθρου θέτει είς λειτουργίαν αρχάς του προσεχούς Ιανουαρίου αυτοκινητοτράπεζαν. Η κινητή αύτη τράπεζα θα καλύπτη πολλάς κοινότητας της υπαίθρου με σκοπόν την παροχήν επί τόπου πάσης φύσεως τραπεζικής εξυπηρέτησης».

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE