ΛΑΡΝΑΚΑ: «Μειώστε την κατανάλωση νερού» Σοβαρό πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Μειώστε την κατανάλωση νερού» Σοβαρό πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες μέρες δημιούργησαν προβλήματα στις μονάδες αφαλάτωσης Λάρνακας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι ποσότητες νερού που παρέχονται στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας αναφέρει ότι «λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται για παραγωγή ικανοποιητικών ποσοτήτων νερού από τις μονάδες αφαλάτωσης, θα περιοριστούν οι παρεχόμενες προς το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ποσότητες νερού».
 
Κατά συνέπεια, συνεχίζει η ανακοίνωση «υπάρχει το ενδεχόμενο το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας να αναγκαστεί να επιβάλει περικοπές στην παροχή νερού προς τους καταναλωτές της Λάρνακας».
 
Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «καλεί τους καταναλωτές όπως μειώσουν την κατανάλωση νερού στο ελάχιστο δυνατό, αφού σε περίπτωση μείωσης των αποθεμάτων νερού στις υδατοδεξαμενές, το Συμβούλιο θα είναι υποχρεωμένο να προβεί σε περικοπές στην υδροδότηση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE