Πιθανόν για να επηρεαστεί η απόφαση Τραμπ, η επίθεση τζιχαντιστών στη Συρία, λέει ο Ερντογάν

Πιθανόν για να επηρεαστεί η απόφαση Τραμπ, η επίθεση τζιχαντιστών στη Συρία, λέει ο Ερντογάν

Η επίθεση των τζιχαντιστών κατά των Αμερικανών στρατιωτών στον Μέμπιτς της Συρίας μπορεί να έγινε με σκοπό να επηρεαστεί η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για απόσυρση των στρατευμάτων της χώρας του από τη Συρία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.



Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα με την ομόλογό του της Κροατίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι ο ίδιος πιστεύει πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα υποχωρήσει έναντι αυτού του είδους τις τρομοκρατικές ενέργειες. “Εάν υπάρξει υποχώρηση θα είναι νίκη του DAESH. Εμείς θα τελειώσουμε το DAESH από αυτά τα εδάφη”, ανέφερε.

Κατά την επίθεση σήμερα των τζιχαντιστών στο Μέμπιτς σκοτώθηκαν 20 άτομα εκ των οποίων πέντε Αμερικανοί στρατιώτες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE