Παραίτηση Αναπληρώτριας Υπουργού Προστασίας του Πολίτη - Δεν έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό

Παραίτηση Αναπληρώτριας Υπουργού Προστασίας του Πολίτη - Δεν έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό

Παραίτηση Αναπληρώτριας Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δεν έγινε δεκτή από τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Επιστολή παραίτησης από τη θέση της αναπληρώτριας Υπουργού Προστασίας του Πολίτη υπέβαλε στον Έλληνα Πρωθυπουργό η Κατερίνα Παπακώστα.

Στην επιστολή της η κ. Παπακώστα σημειώνει ότι μετά τις απειλές κατά της ζωής της που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα για τη θέση της στη Συμφωνία των Πρεσπών, θέτει την παραίτησή της στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κ. Παπακώστα, σημειώνοντας ότι οι βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης δεν πρέπει να υποκύψουν στις απειλές και τους εκβιασμούς. Αναφορά στην περίπτωση της κ. Παπακώστα έκανε, μάλιστα, και στη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή.

Την ίδια ώρα, πάντως, η Αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις μετά την ανάρτηση αφισών σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας με τις οποίες στοχοποιούνται βουλευτές που εκφράζουν την πρόθεση να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.