Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών τα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη

Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών τα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη

Στην Επιτροπή Θεσμών την άλλη εβδομάδα τα θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη.

Την ερχόμενη Τετάρτη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών αρχίζει η συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της δικαιοσύνης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαχαρίας Ζαχαρίου.
 
Ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, που ζήτησε την εγγραφή του θέματος, εξέφρασε βαθιά ικανοποίηση, επειδή όπως είπε παρά τις πιέσεις που εφαρμόστηκαν μετά την ανακοίνωση του για εγγραφή θέματος, ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν εγγραφή του θέματος στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής.
 
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Περδίκης απέφυγε να αναφερθεί στους μοχλούς των πιέσεων, αλλά περιορίστηκε να παρατηρήσει πως ο Πρόεδρος της Βουλής προέβη στη γραπτή δήλωση προκειμένου να διαμηνύσει ότι οι πιέσεις δεν βρήκαν ευήκοον ους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE