ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Η δικάσιμος άρχισε με τρεις ώρες καθυστέρηση -Δικαστής: ‘Δεν θα το ξαναδεχθούμε’

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Η δικάσιμος άρχισε με τρεις ώρες καθυστέρηση -Δικαστής: ‘Δεν θα το ξαναδεχθούμε’

Με φανερό εκνευρισμό εκ μέρους του Δικαστή Χάρη Πογιατζή ξεκίνησε η δικάσιμος την Τετάρτη (16/01), για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου.

Η δικάσιμος ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 9:00 το πρωί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας και αντ’ αυτού ξεκίνησε με τρείς ώρες καθυστέρηση. Την απόλυτη ευθύνη περί του θέματος είχε η Αστυνομία, η οποία καθυστέρησε να μεταφέρει τον δεύτερο κατηγορούμενο και παράλληλα μάρτυρα της υπόθεσης.

Ο Δικαστής τόνισε: ‘Δεν θα ξαναδεχθούμε την τόσο μεγάλη καθυστέρηση που απ’ ό,τι καταλαβαίνω είναι θέμα της Αστυνομίας'.

Η Κατηγορούσα Αρχή απολογήθηκε στον Δικαστή εκ μέρους της Αστυνομίας και εξήγησε πως υπήρξε κακή συνεννόηση για την ημέρα και ώρα της δικάσιμου.

Ενώπιων του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την υπόθεση παρουσιάστηκαν την Τετάρτη (16/1), ο 37χρονος Παλαιστίνιος και δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 26 και 33 χρόνων.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE