Κατεβαίνει στην Κύπρο η GRECO για τις καταγγελίες Ν. Κληρίδη

Κατεβαίνει στην Κύπρο η GRECO για τις καταγγελίες Ν. Κληρίδη

Στην Κύπρο αναμένονται τις επόμενες μέρες στελέχη της GRECO σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το SIGMA.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του σταθμού  η επιτροπή GRECO (σ.σ. διακρατική επιτροπή κατά της διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης) φαίνεται να ενεργοποιείται αυτεπάγγελτα μετά τις καταγγελίες Ν. Κληρίδη για διαφθορά στη Δικαιοσύνη.

Τα όσα θα καταγραφούν δεν θα είναι ευχάριστα για την Κυπριακή Δημοκρατία και όπως σημείωσε ο συνάδελφος η λέξη «ρεζίλι» είναι κάτι που περιγράφει την εξελίξεις που θα ακολουθήσουν με την κάθοδο της GRECO στο νησί μας.

Να σημειώσουμε ότι την επιτροπή GRECO ενημέρωσε για τις καταγγελίες του Ν. Κληρίδη η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE