Έζησε πολύ έντονα το Β΄ ημίχρονο ο Αυγουστή και… ΞΕΣΠΑΣΕ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έζησε πολύ έντονα το Β΄ ημίχρονο ο Αυγουστή και… ΞΕΣΠΑΣΕ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, έζησε πολύ έντονα (και) το χθεσινό (13/01) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, ειδικά στο Β΄ ημίχρονο, όπου η ομάδα του αγωνιζόταν με… την «πλάτη στον τοίχο», αφού έχανε από το πρώτο μέρος με 0-1 και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει (δύσκολα) με 2-1, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην κούρσα για τον τίτλο.

Πανηγύρισε έντονα τα δύο γκολ των Μπρου και Ζελάγια, ενώ μετά το τέλος του ντέρμπι του βγήκε όλη η ένταση και ΞΕΣΠΑΣΕ, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του για την ανατροπή του 0-1.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός του «Σαββίδη»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.