ΧAΠΙ για τον Εμίλιο!

ΧAΠΙ για τον Εμίλιο!

Πριν τέσσερις μέρες γράφαμε για τον Ζελάγια, ότι δεν είναι σε… καλό φεγγάρι. Ήταν μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο «Αρένα». 

Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το καταλληλότερο «χάπι» ψυχολογίας, για έναν κεντρικό επιθετικό. Είναι το γκολ. 

Ο Αργεντινός άσος πέτυχε το νικητήριο τέρμα χτες με την Ομόνοια, το πανηγύρισε λίγο παραπάνω, όχι μόνο γιατί ανέτρεψαν το σε βάρος τους αποτέλεσμα στο ημίχρονο, αλλά και γιατί είχε να σκοράρει για δυο μήνες στο πρωτάθλημα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE