Έζησε πολύ έντονα το Β΄ ημίχρονο ο Αυγουστή και… ΞΕΣΠΑΣΕ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έζησε πολύ έντονα το Β΄ ημίχρονο ο Αυγουστή και… ΞΕΣΠΑΣΕ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, έζησε πολύ έντονα (και) το χθεσινό (13/01) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, ειδικά στο Β΄ ημίχρονο, όπου η ομάδα του αγωνιζόταν με… την «πλάτη στον τοίχο», αφού έχανε από το πρώτο μέρος με 0-1 και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει (δύσκολα) με 2-1, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην κούρσα για τον τίτλο.

Πανηγύρισε έντονα τα δύο γκολ των Μπρου και Ζελάγια, ενώ μετά το τέλος του ντέρμπι του βγήκε όλη η ένταση και ΞΕΣΠΑΣΕ, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του για την ανατροπή του 0-1.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός του «Σαββίδη»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE