Θλίψη ΔΗΣΥ για τον χαμό Δημήτρη Σιούφα - «Υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός»

Θλίψη ΔΗΣΥ για τον χαμό Δημήτρη Σιούφα - «Υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός»

Με ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για τον χαμό του Δημήτρη Σιούφα ο οποίος υπήρξε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Δημήτρης Σιούφας όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ «υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός και ένας ακέραιος άνθρωπος που ξεχώρισε για την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την ευγένειά του».

Συνεχίζοντας την αναφορά του για την προσωπικότητα του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων «υπήρξε υπόδειγμα αξιοπρεπούς και συνεπούς υπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος, αφήνοντας πίσω του αξιόλογο έργο σε όλα τα υπουργεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στα οποία υπηρέτησε και ασκώντας υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο των συνεργατών του όσο και των πολιτικών του αντιπάλων».

Σχετικά με την σχέση του με την Κύπρο η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι «ιδιαίτερα όσον αφορά την Κύπρο, ο Δημήτρης Σιούφας παρείχε αταλάντευτη στήριξη στον κοινό στρατηγικό στόχο για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι είχε ανακηρυχθεί και επίτιμος Δημότης Μόρφου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια, τους οικείους αλλά και προς την Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE