Επαφές με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου είχε ο Οζερσάι - «Κάνουμε την φωνη μας να ακουστεί»

Επαφές με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου είχε ο Οζερσάι - «Κάνουμε την φωνη μας να ακουστεί»

Επαφές Οζερσάι με μέλη του Κογκρέσου, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Λευκό Οίκο.

Επαφές με αρμοδίους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου έχει στην Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται ο Κουντρέτ Οζερσάι ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τις συναντήσεις του με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «υπουργός εξωτερικών» συζήτηση με τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς, μέλη του Κογκρέσου, τις ευαισθησίες και το όραμα των Τ/κ. Κάνουμε την φωνή μας να ακουστεί, έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Οι επαφές του στην Ουάσιγκτον θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (11/1) αλλά δεν αναφέρεται με ποιους θα έχει συναντήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE