Κυκλοφοριακό χάος στα φώτα «Καλησπέρα» λόγω ατυχήματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό χάος στα φώτα «Καλησπέρα» λόγω ατυχήματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πρωί της Παρασκευής (11/1) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στα φώτα του «Καλησπέρα», με αποτέλεσμα να προκληθεί πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο.

Στην σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τόσο για να διερευνήσουν τις συνθήκες του τροχαίου, όσο και για τον έλεγχο της τροχαίας κίνησης που προκλήθηκε λόγω και της ώρας αιχμής που σημειώθηκε το ατύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση τον αυτοκινητόδρομο.

Από το τροχαίο, δεν φαίνεται να προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE