Βάσος Οικονόμου: «Δεν νιώθω καλά»

Βάσος Οικονόμου:  «Δεν νιώθω καλά»

Επηρεασμένος από τις εξελίξεις στο ΓεΣΥ, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, μετά την ανακοίνωση στην οποία καλούνται οι γιατροί να μην συμμετέχουν στο προτεινόμενο σχέδιο.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (11/1) στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ,  ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις για το ΓεΣΥ και σημείωσε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν νιώθει καλά, λόγω των εξελίξεων  αυτών.

«Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε αυτή την εξέλιξη» σημείωσε, εννοώντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΙΣ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/1).

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ο ΠΙΣ κάλεσε τα μέλη του να μην συμμετέχουν στο προτεινόμενο σχέδιο, όχι στο ΓεΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE