Πήρε άδεια από την ΚΟΠ για τον αγώνα με την ΑΕΛ – Αυτός είναι ο λόγος… (PIC)

Πήρε άδεια από την ΚΟΠ για τον αγώνα με την ΑΕΛ – Αυτός είναι ο λόγος… (PIC)

Ανακοίνωση από την Αλκή:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας, ανακοινώνει ότι έπειτα από άδεια που εξασφάλισε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, θα τιμήσει πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ τον Νικόλα Μανώλη.

Ο Νικόλας τίμησε τη φανέλα της “ΑΘΑΝΑΤΗΣ” για πολλά χρόνια και η τιμή που θα του απονείμουμε είναι το ελάχιστο που μπορούμε να του προσφέρουμε.

Είναι σημαντικό να τιμηθεί στην παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, όπως ακριβώς έμαθε να αγωνίζεται με την φανέλα της Αλκής.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας, να δώσουν μαζικό παρών στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο αγώνας θα γίνει στο “N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή” και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Η εκδήλωση προς τιμή του Νικόλα θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE