ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα λευκά η Κυπερούντα – Χαλάζι στο Παραλίμνι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα λευκά η Κυπερούντα – Χαλάζι στο Παραλίμνι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έστρωσε» για τα καλά το χιόνι στην Κυπερούντα, το πρωί της Τρίτης (8/1).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε εξειδικευμένο γκρουπ στο Facebook, δείχνουν την περιοχή Κυπερούντας που «ντύθηκε» στα λευκά.

Τυχεροί οι κάτοικοι του χωριού της επαρχίας Λεμεσού, που ξύπνησαν σε ένα τέτοιο μαγευτικό τοπίο το πρωί της Τρίτης (8/1).

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, λόγω των καιρικών συνθηκών το σχολείο Κυπερούντας, αλλά και του Αγρού, Λεμύθου, Πελενδρίου, Πλατρών και Τριμίκλινης θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη (8/1). 

Σε άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ίδια σελίδα, δείχνει το χαλάζι που έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (7/1) στην περιοχή Περνέρα στο Παραλίμνι.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, την Τρίτη (8/1) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια και ορεινά πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Νωρίς το απόγευµα θα καταστούν κυρίως δυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι σφοδροί, 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ταραγµένη και στα προσήνεµα κυµατώδης, για να καταστεί το απόγευµα κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, µέχρι τρικυµιώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά και το πρωί τοπικά στα ορεινά, θα υπάρχει παγετός.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι, το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε προειδοποίηση για τις εντάσεις των ανέμων που σημειώνονται στις παράλιες περιοχές.

Όπως αναφέρει, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί και αργότερα παροδικά σφοδροί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί άνεμοι έντασης 6 με 7 μποφόρ επηρεάζουν τα παράλια.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση της θάλασσας θα είναι κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης, στα νότια και ανατολικά παράλια.

Στα δυτικά και βόρεια παράλια η θάλασσα θα καταστεί μέχρι και τρικυμιώδης.

Η προειδοποίηση ισχύει μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιανουαρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top