ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σφοδροί άνεμοι στα παράλια – Τρικυμία στη θάλασσα

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σφοδροί άνεμοι στα παράλια – Τρικυμία στη θάλασσα

Πολύ ισχυροί, μέχρι σφοδροί στα παράλια.

Το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε προειδοποίηση για τις εντάσεις των ανέμων που σημειώνονται στις παράλιες περιοχές.

Όπως αναφέρει, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί και αργότερα παροδικά σφοδροί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί άνεμοι έντασης 6 με 7 μποφόρ επηρεάζουν τα παράλια.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση της θάλασσας θα είναι κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης, στα νότια και ανατολικά παράλια.

Στα δυτικά και βόρεια παράλια η θάλασσα θα καταστεί μέχρι και τρικυμιώδης.  

Η προειδοποίηση ισχύει μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE