ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψαν ανήλικοι να καούν ζωντανοί – Εντάλματα σύλληψης για τους γονείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψαν ανήλικοι να καούν ζωντανοί – Εντάλματα σύλληψης για τους γονείς

Δυο ανήλικα παιδιά κινδύνεψαν από φωτιά, σε οικία στη Λεμεσό.

Η επέμβαση γειτόνων και περαστικών έσωσε δυο ανήλικα παιδιά, όταν το απόγευμα της Δευτέρας 07/01 ξέσπασε φωτιά στην ισόγειο κατοικία τους, που βρίσκεται στην οδό Τροόδους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο παιδιά βρίσκονταν μόνα στο σπίτι και συγκεκριμένα, η 12χρονη κόρη της οικογένειας κοιμόταν, ενώ ο τρίχρονος αδελφός της βρισκόταν στο σαλόνι, από όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Γειτόνισσα, που αντιλήφθηκε τη  φωτιά, κάλεσε διερχόμενο οδηγό να βοηθήσει και τα παιδιά απομακρύνθηκαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στη σκηνή κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας έσβησαν τη φωτιά στην οικία, που ωστόσο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, η φωτιά να ξεκίνησε ενώ το 3χρονο αγοράκι έπαιζε με αναπτήρα.

Της υπόθεσης αναμένεται να επιληφθεί το Γραφείο Ευημερίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης των δυο γονιών, Συριακής και Πολωνικής καταγωγής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE