ΠΑΦΟΣ: Προβλήματα στο Γενικό «στέλνουν» ασθενείς στη Λεμεσό – Περιστατικό με νεαρό

ΠΑΦΟΣ: Προβλήματα στο Γενικό «στέλνουν» ασθενείς στη Λεμεσό – Περιστατικό με νεαρό

Εκτός λειτουργίας ο αγγειογράφος ΓΝ Λεμεσού, αναφέρει η Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου.

Παραμένει το πρόβλημα με τον εκτός λειτουργίας αγγειογράφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με τους ασθενείς του ΓΝ Πάφου να αγωνιούν για τη ζωή τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη.

Ο κ. Μουτήρης ανέφερε πως μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, ένας νέος άνθρωπος, που προσήλθε στο νοσοκομείο Πάφου λόγω θωρακικού άλγους και διαγνώστηκε οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, άλλοι τέσσερις ασθενείς που νοσηλεύονται για μέρες στη Καρδιολογική Κλινική, λόγω ασταθούς στηθάγχης, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα ιδιωτικά κέντρα, αφού δεν εμπίπτουν στα κριτήρια για επιδότηση.

Για την καλύτερη και καταλληλότερη εξυπηρέτηση των ασθενών θα πρέπει να εφαρμόσουμε νέα μέτρα, ανέφερε ο κ. Μουτήρης προσθέτοντας πως η λειτουργία επεμβατικού εργαστηρίου στο ΓΝ Πάφου θα ήταν η ιδανική λύση, όμως φαίνεται απομακρυσμένη προοπτική και εισηγείται διεύρυνση της ομάδας των ασθενών για επιδότηση σε ιδιωτικά κέντρα, με τη συμπερίληψη όλου του φάσματος της στεφανιαίας νόσου ως βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη λύση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE