«Κλειδώνει» η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Χριστοφίδου στο ΣΙΓΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλειδώνει» η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Χριστοφίδου στο ΣΙΓΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά την αποχώρηση της Χριστοφίδου από το τιμόνι της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, το κανάλι ήταν αναγκασμένο να ψάξει για νέα λύση.

Η Κατερίνα, αποχώρησε από την εκπομπή ως γνωστό για να διεκδικήσει ευρωβουλευτική έδρα.

Την παρουσίαση της εκπομπής που έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 «οδηγούσε», ανέλαβαν εναλλάξ οι Σωτήρης Παπαδόπουλος, Μαρίνα Χατζηκώστα και Χρήστος Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tv Capuccino», το κανάλι φαίνεται να καταλήγει στην Μαρίνα Χατζηκώστα, με τον Χρ. Χαραλάμπους να περιορίζεται στα πολιτικά και τον Σ. Παπαδόπουλο στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE