Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 41χρονος οδηγος κινείτο με εγκληματική ταχύτητα - Είχε πιει

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 41χρονος οδηγος κινείτο με εγκληματική ταχύτητα  - Είχε πιει

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/1), πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, να οδηγεί με ταχύτητα 176ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Ο 41χρονος υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοτέστ, με αρχική ένδειξη 61μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο είχε ένδειξη 68μg℅.

Ο 41χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.