Το ΛΑΘΟΣ της κοπελιάς!

Το ΛΑΘΟΣ της κοπελιάς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχθηκε την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο Μακάρειο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας (4/1).

Η βοηθός διαιτητή Ξένια Ηροδότου τα πήγε περίφημα, έχοντας μοναδικό λάθος την υπόδειξη σε θέση οφ σάιντ του Μασίνουα της Καρμιώτισσας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει τον επιθετικό της Λεμεσιανής ομάδας να φεύγει από κανονική θέση προς την εστία του Γιωργαλλίδη.

Κατά τα άλλα, η Ξένια συνεχίζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ας ελπίσουμε οως σύντομα θα την δούμε και στην Α’ κατηγορία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE