ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 40χρονος Κυριάκος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται ο 40χρονος Κυριάκος

Καταζητούμενο πρόσωπο.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Κυριακό Ορθοδόξου, 40 ετών, από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πλατογραφίας, κ υκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, δόση ψευδούς όρκου και ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 17-27/12/2018 στην επαρχία Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE