ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζει τη λειτουργία του ο σκυβαλότοπος στο Βατί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνεχίζει τη λειτουργία του ο σκυβαλότοπος στο Βατί

Επεκτείνει τη λειτουργία του ο σκυβαλότοπος στο Βατί, της Επαρχίας Λεμεσού, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα οι δημότες ενημερώνονται πως ο σκυβαλότοπος στο Βατί θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους επαγγελματίες του είδους και τους πολίτες της επαρχίας Λεμεσού μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Η παρούσα διευθέτηση, προστίθεται,  είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων με το αρμόδιο Υπουργείο, τις αρμόδιες Υπηρεσίες Περιβάλλοντος και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE