Ο Ανδρέας Νεοκλέους ο νέος CEO της CYTA

Ο Ανδρέας Νεοκλέους ο νέος CEO της CYTA

strong>Η Cyta ανακοινώνει πως, σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ημερομηνίας 28 Νοεμβρίου 2018 και της έγκρισης του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 2 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού στις 7 Ιανουαρίου 2019.

 

 
Ο κ. Νεοκλέους είναι κάτοχος πτυχίου Master of Engineering in Electrical and Electronic Engineering από το Imperial College, University of London και κατέχει διδακτορικό PhD στις τηλεπικοινωνίες & επεξεργασία ψηφιακού σήματος, επίσης από το Imperial College, University of London.  Διαθέτει ευρεία εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και αναλαμβάνει την ανώτατη θέση στην εκτελεστική ιεραρχία της Cyta σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις που χαρακτηρίζεται από ολοένα αυξανόμενο και πολυδιάστατο ανταγωνισμό, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

strong>Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE