Ο Ανδρέας Νεοκλέους ο νέος CEO της CYTA

Ο Ανδρέας Νεοκλέους ο νέος CEO της CYTA

strong>Η Cyta ανακοινώνει πως, σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ημερομηνίας 28 Νοεμβρίου 2018 και της έγκρισης του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 2 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού στις 7 Ιανουαρίου 2019.

 

 
Ο κ. Νεοκλέους είναι κάτοχος πτυχίου Master of Engineering in Electrical and Electronic Engineering από το Imperial College, University of London και κατέχει διδακτορικό PhD στις τηλεπικοινωνίες & επεξεργασία ψηφιακού σήματος, επίσης από το Imperial College, University of London.  Διαθέτει ευρεία εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και αναλαμβάνει την ανώτατη θέση στην εκτελεστική ιεραρχία της Cyta σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις που χαρακτηρίζεται από ολοένα αυξανόμενο και πολυδιάστατο ανταγωνισμό, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

strong>Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE