Ξεκίνησαν τα προγνωστικά για την Eurovision 2019! Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος με την Τάμτα

Ξεκίνησαν τα προγνωστικά για την Eurovision 2019! Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος με την Τάμτα

Βρισκόμαστε 131 μέρες μακριά από την Eurovision 2019, με την χώρα μας την περσινή χρονιά να κερδίζει την υψηλότερη θέση στην ιστορία της καταλαμβάνοντας την 2η θέση, αφού το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα κατάφερε να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά.

Ήδη οι προετοιμασίες για την Eurovision του 2019 στο γειτονικό Ισραήλ βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ δειλά-δειλά όλες οι χώρες που θα συμμετάσχουν βρίσκονται σε επαφή με καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να τις εκπροσωπήσουν.

Εννοείται πως τραγούδια δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει (με εξαίρεση την Αλβανία) ωστόσο εταιρίες στοιχημάτων κάπως στα τυφλά θα λέγαμε, έχουν δώσει τα προγνωστικά τους.

Εντυπωσιάζει η 6η θέση της Ελλάδας, που ακόμα δεν έχει ασχοληθεί «ζεστά» με το θέμα Eurovision ενώ η Κύπρος με την Τάμτα είναι στην 12η θέση με απόδοση 18!

Όσο για την πρώτη τριάδα, άγνωστο για ποιους λόγους, αυτή απαρτίζουν Πολωνία, Πορτογαλία και Σουηδία.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα «άγουρα» προγνωστικά θα αλλάζουν δραματικά καθημερινά αφού σιγα-σιγά όλες οι χώρες θα «ανοίγουν τα χαρτιά τους»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE