ΕΛΛΑΔΑ: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε σχέση με αλλοδαπό - Ο πατέρας ήταν αλβανικής καταγωγής

ΕΛΛΑΔΑ: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε σχέση με αλλοδαπό - Ο πατέρας ήταν αλβανικής καταγωγής

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα η υπόθεση δολοφονίας 29χρονης στην Κέρκυρα από τον πατέρα της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια από τις έρευνες της αστυνομίας, η 29χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον πατέρα της επειδή ο ίδιος δεν ενέκρινε τη σχέση της με άνδρα αφγανικής καταγωγής.

Ο 52χρονος πατέρας, αλβανικής υπηκοότητας, ομολόγησε την πράξη του κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός. Η σορός της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού του πατέρα το βράδυ της Τετάρτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE