Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων Ανόρθωσης – ΕΝΠ για το κύπελλο Κύπρου

Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων Ανόρθωσης – ΕΝΠ για το κύπελλο Κύπρου

Η ΚΟΠ ενημερώνει…

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο πρώτος αγώνας της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου που αναβλήθηκε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Ιανουαρίου 2019, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00 στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου».

Λόγω του ορισμού του αγώνα Ανόρθωσης – Ένωσης την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 16:00, ο αγώνας του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για την ίδια μέρα στο Στάδιο «Ν. PAPAS Group Αμμόχωστος / Επιστροφή», θα αρχίσει στις 18:30 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά ορισμένος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.