Απρόοπτο από το… πουθενά για Δώνη – Ποιος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Απρόοπτο από το… πουθενά για Δώνη – Ποιος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Νέα γκαντεμιά για το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ο Όμρι Άλτμαν ετοιμάζεται για την επάνοδό του στα γήπεδα μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πριν αρκετούς μήνες, ωστόσο είχε… ραντεβού με την ατυχία στις αρχές του 2019.

Στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για το νέο έτος ο Ισραηλινός υπέστη φλεγμονή στον δεξιό προσαγωγό, όπως έδειξε το υπερηχογράφημα που έκανε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης τις επόμενες ημέρες, χάνοντας το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που θα γίνει ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ19 του «τριφυλλιού», το προσεχές Σάββατο.

Πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού ο Ισραηλινός δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE