Επανέρχεται η Ειρήνη Λοϊζίδου στην «κόντρα» με τον Γενικό Ελεγκτή

Επανέρχεται η Ειρήνη Λοϊζίδου στην «κόντρα» με τον Γενικό Ελεγκτή

Επανέρχεται στο ζήτημα του Γενικού Ελεγκτή η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Στο ζήτημα που προέκυψε με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη επανέρχεται η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου, "με αφορμή δημοσιεύματα και δηλώσεις", σημειώνοντας ότι η ουσία του θέματος παραμένει ότι του ζήτησε να της παράσχει κάποιες πληροφορίες για διερεύνηση παραπόνου, το οποίο είχε υποχρέωση να εξετάσει και αρνήθηκε.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Λοϊζίδου αναφέρει ότι «ναι, ο πληροφοριοδότης, πρέπει να προστατεύεται και να ενθαρρύνεται, μέσα από ασφαλή κανάλια και ταυτόχρονα να καθίσταται αποτρεπτικό το κακόβουλο και εκδικητικό “κάρφωμα”».

«Η διερεύνηση των καταγγελιών, οι οποίες υποβάλλονται στο Γραφείο μου αποτελούν καθήκον και υποχρέωσή μου», σημειώνει.

Προσθέτει ότι «ο κάθε θεσμός θα πρέπει να ενεργεί εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων του. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο διερεύνησης συγκεκριμένης καταγγελίας ζήτησα πληροφορίες ως είχα υποχρέωση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE