Σε κρίσιμη κατάσταση η χήρα του Ραούφ Ντεκτάς - Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση η χήρα του Ραούφ Ντεκτάς - Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής βρίσκεται η σύζυγος του αποθανόντος πρώην ηγέτη των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς, Αϊντίν που έχει διαγνωσθεί με βρογχοπνευμονία και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο αρχίατρος του «κρατικού» νοσοκομείου Λευκωσίας, Μπουλέντ Ντιζνταρλί δήλωσε πως από χθες το βράδυ που μεταφέρθηκε εκεί η 85χρονη χήρα του Ραούφ Ντενκτάς διαπιστώθηκε ότι έχρηζε νοσηλείας στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  
 
Ο Ντιζνταρλί ανέφερε της χορηγείται φαρμακευτική αγωγή για αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας, σημειώνοντας ότι η υγεία της είναι σε κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE