Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις μέλος του Συνδέσμου Ακαδημαϊκής Επιρροής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις μέλος του Συνδέσμου Ακαδημαϊκής Επιρροής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις ενδυναμώνει συνεχώς την εξωστρέφεια του και προχωρεί σε συνεργασίες σε διεθνές επίπεδο με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και διεθνείς οργανισμούς, ακολουθώντας υψηλά ποιοτικά πρότυπα και διαδικασίες. Στο πλαίσιο αυτής της διεύρυνσης δραστηριοτήτων, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις έγινε πρόσφατα μέλος του Συνδέσμου Ακαδημαϊκής Επιρροής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNAIC).


Το UNAIC είναι δράση του Τμήματος Δημόσιας Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών. Έχει ως στόχο την συνεργασία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων υψηλής ποιότητας για την ενημέρωση των πολιτών, μέσω εκδηλώσεων των συνεργαζομένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, για τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη σήμερα η ανθρωπότητα.
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γίνεται ενεργό μέλος με την συμμετοχή του στο UNAIC, μιας δυναμικής κοινότητας 1.120 πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE