Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εγκληματική η ταχύτητα 28χρονου οδηγού - Είχε πιει

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εγκληματική η ταχύτητα 28χρονου οδηγού - Είχε πιει

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/12), πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, να οδηγεί με ταχύτητα 214ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τα Λατσιά.

Ο 28χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ, με αρχική ένδειξη 45μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα για τελικό έλεγχο.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE