Η ελεύθερη πτώση της Μενεγάκη – Τα ουρλιαχτά της και ο φόβος - VIDEO
31.12.2018 - 08:25
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Η παρουσιάστρια θέλησε να δοκιμάσει τα όριά της κάνοντας αλεξίπτωτο. Με έναν εκπαιδευτή πέταξαν με εκείνη να μη σταματάει τα ουρλιαχτά. «Ήταν η πρώτη μου φορά. Πρώτα ουρλιάζω και μετά γελάω», έγραψε μόλις πόσταρε το βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο instagram.
Αν κρίνουμε βέβαια από τα ρούχα η ωραία Ελένη θέλησε να κάνει το extreme sport στις Μαλδίβες που βρίσκεται για τις γιορτές.
Φέτος δεν πόσταρε φωτογραφία με το στολισμένο δέντρο στο σπίτι της όπως κάνει κάθε χρόνο και είχε εξηγήσει για ποιον λόγο το έκανε. «Δεν ανέβασα καμία φωτογραφία η αλήθεια είναι γιατί το διαλύσαμε πολύ αργά και έπεσα λιπόθυμη, δεν άντεχα άλλο. Μαγείρευα, μαγείρευα και έτρωγα και περάσαμε ευχάριστα την ημέρα μας…».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.