Πένθος σε ιστορική Κυπριακή ομάδα – «Έφυγε» παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Πένθος σε ιστορική Κυπριακή ομάδα – «Έφυγε» παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Στο πένθος βυθίστηκε η ιστορική ομάδα του Ορφέα Λευκωσίας, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σταύρος Μαλέκος.

Αναλυτικά:

«Δυσάρεστα νέα για το Σωματείο μας, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι απεβίωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σταύρος Μαλέκος.

Αξέχαστη στιγμή ήταν το νικητήριο γκολ που πέτυχε το 1984 απέναντι στον Ευαγόρα, που έστειλε την ομάδα μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Σταύρο Μαλέκο σε ευχαριστούμε για όσα πρόφερες στον ιστορικό ΟΡΦΕΑ. Αιωνία σου η μνήμη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.