Περίμενε μεγαλύτερη ανταπόκριση ο Ανδρέας Σοφοκλέους – Αναμένονται τα επόμενα βήματα

Περίμενε μεγαλύτερη ανταπόκριση ο Ανδρέας Σοφοκλέους – Αναμένονται τα επόμενα βήματα

Δεν ήταν ικανοποιητική η ανταπόκριση των επιφανών και με… χοντρό πορτοφόλι ΑΕΛιστών, στη συγκέντρωση που κάλεσε για σήμερα (28/12) το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Λεμεσιανής ομάδας ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους.

Η συγκέντρωση έγινε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΑΕΛ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και δυστυχώς δεν είχε το αποτέλεσμα που ήλπιζε ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων».

Αναμένεται πλέον η επίσημη τοποθέτηση της Λεμεσιανής ομάδας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE