Κάνει ΖΩΑΡΑ ο Ασίς – Που περνάει τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κάνει ΖΩΑΡΑ ο Ασίς – Που περνάει τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο πρωην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νούνο Ασίς, δεν έχει πλέον τις… σκοτούρες και υποχρεώσεις που είχε όταν κλώτσαγε το τόπι και έχει την ευκαιρία (και φυσικά την οικονομική άνεση) για να απολαμβάνει χλιδάτες διακοπές οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Δείτε τις πιο κάτω φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram, όπου απολαμβάνει τις Χριστουγγενιάτικες του διακοπές σε ένα ειδυλλιακό μέρος:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE