Τούρκικος Τύπος: «Βρώμικες οι συμμαχίες» στο Μέμπιτς της Συρίας μεταξύ Κούρδων μαχητών και Άσαντ

Τούρκικος Τύπος: «Βρώμικες οι συμμαχίες» στο Μέμπιτς της Συρίας μεταξύ Κούρδων μαχητών και Άσαντ

“Βρώμικες συμμαχίες” χαρακτηρίζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στις ιστοσελίδες τους την πληροφορία που μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι δυνάμεις των Κούρδων μαχητών της Συρίας (YPG) αποσύρθηκαν από το Μέμπιτς της Συρίας και στη θέση τους μπήκαν δυνάμεις του προέδρου Άσαντ.

Η εφημερίδα Χουριέτ με τον τίτλο “Βρώμικες συμμαχίες” γράφει ότι "οι δυνάμεις του YPG αναχωρώντας κάλεσαν το καθεστώς Άσαντ να πάρει τη θέση τους και ότι έχουν ήδη τοποθετήσει τη σημαία της Συρίας" . ’Βρώμικες συμμαχίες” είναι και ο τίτλος στην ιστοσελίδα της Μιλλίετ η οποία αναφέρει ότι το Κρεμλίνο αντίκρισε με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή.

Η Σαμπάχ με τίτλο “Ώρες κινητικότητας στο Μέμπιτς, το Ρόιτερς ανακοίνωσε τη βρώμικη συμμαχία” αναφέρει ότι "παρατηρήθηκαν δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ οι οποίες ξεκίνησαν να μπαίνουν στο Μέμπιτς".

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE